Христо Сираков заби два пъти по-красива от Биляна Евгениева!

Когато имаш пари, жените не закъсняват. Христо Сираков е доказателството за това, защото не мина и половин година от цялата драма около отношенията му с Биляна Евгениева, а бизнесменът вече има друга по-сериозна връзка. Новата на Ицо 100-те манекенки разбива по красота Биляна отвсякъде. Става въпрос за 30-годишната Ренета Ганева, която завладя с визията си сцената на X Factor.

[caption id="attachment_329893" align="alignright" width="300" class=" "]Христо Сираков забрави за Биляна Евгениева с по-красива жена Христо Сираков забрави за Биляна Евгениева с по-красива жена[/caption]

Преди дни Христо Сираков е бил засечен с Рени на светско мероприятие, пише "БЛИЦ", цитирайки "Булфото". Двамата вече изобщо не криели любовната си авантюра, въпреки близо 30-годишната разлика във възрастта им. По информации на близки можем да заключим, че Ренета е много щастлива с богагаташа, защото той й купувал всичко и й осигурявал начин на живот, какъвто тя не е имала никога досега.

Биляна Евгениева обаче не стои да плаче за пропадналата си сватба, а също се е отдала на любовта. Както вече писахме, новата тръпка в живота на плеймейтката е певецът на "Ара мюзик" Ангел, с когото тя се снима в последния му видеоклип. Двамата са много щастливи и макар Ангел да няма милионите на Христо Сираков, все пак успява да компенсира с младостта си.

Kliuki.bg припомня, че Ренета Ганева се превърна в един от първите участници, напуснали концертите на X Factor 2014. Тя обаче бе определена от Мария Илиева за най-красивата жена, която някога се е качвала на сцената на това шоу в България. Очевидно не само известната певица е забелязала невероятната визия на 30-годишната бургазлийка.

Рени има голям талант, но от известно време не се бе занимавала с пеене, тъй като е претърпяла операция на гласните струни. Едва тази година тя за първи път се осмели отново да опита да пее и в X Factor успя да го постигне. Само с пеене обаче пари не винаги се постигат и може би затова се е ориентирала към Христо Сираков.

Вижте коя всъщност е Ренета Ганева в следващото видео!