Златка Райкова стана лице (или з@дница?!) на продукт против в@гинална миризма. Е, то бива, то може, но чак дотам да падне, не бяхме очаквали. Злати обаче го направи. За жълти стотинки. А че е за жълти стотинки стана ясно от факта, че изтри рекламата твърде бързо - заради подигравките на хората в нета.

Всички я погнаха и питаха дотам ли се е докарала, питаха я дали наистина й мирише "сливата", както и как Карен понася това "благовоние"... и още, и още... Райкова моментално изтри поста си, което гарантира, че не е взела добри пари за него, иначе да са я вързали с договорни отношения.

Защо разказваме това - ами, защото балонът се спука и стана ясно, че Златка не е богата, а живее ден за ден. Друго доказателство ли искате?! Ами защо не вземем предвид дрешките, уж маркови, които тя си разпродава за без пари?! Диор, Армани и прочие най-често ги продава за стотина лева, а те и на битака ще са по-скъпи, макар и ментета.

Вместо да подари на някое дете в нужда люлката на второто си бебе Каренчо, Златка и нея я изтъргува за 180 лева, а активната гимнастика я продаде за 50 лева. 50 лева?! Нали беше много богата, до тях ли опря?!

Истината е, че богати не са и родителите на Карен Хачатрян, както се носеше мълва. Парите ги вади основно той, но не са му сигурни и веднъж може да има, а после да настане суша. Затова и Златито продава ли продава "марковите" си ментета.

Източник: Уикенд