Със син ще дари Николета Лозанова своята най-голяма и почти детска любов - Ники Михайлов. Да, плеймейтката оповести, че чака момче и че двамата с половинката й вече са решили как да го кръстят. Разбира се, това ще се разбере впоследствие...

Самата Николета нямала търпение за две неща след раждането като първото й е сигурно и то е - подмяна на силиконовите импланти. Едва ли има учудени... Лозанова вече има няколко операции на бюста, но трепери от страх, че след второто си раждане, кожата й ще се отпусне и балконите ще се "скапят".

Затова и вече си е уредила престоя в една от елитните турски клиники, където ще я "ремонтират". С това си желание тя очевидно няма проблеми, но с второто, което й е дори по-важно от първото, ще види зор. Защото това е сватбата с Ники Михайлов, за която той не ще да чуе.

Синът на Боби Михайлов в прав текст заяви, че за него това са отживелици и сякаш пет пари не дава, че любимата му копнее за това. С което очевидно стана ясно кой от двамата обича повече.

"Хайде бе, не можел да се ожени. Че нали тя му е "голямата любов" ужким, толкова ли не може да го направи за нея, за да я зарадва?! Но да, "ужким" май ще се окаже точната дума", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com