Първата любов доста често завършва болезнено за единия от двамата влюбени. В случая болката е за Валери Божинов - младши, който е с разбито сърце и сигурно дълго време ще лекува раните си.

Синът на Алисия и Валери Божинов беше лудо влюбен в малко по-голямата от него Ивет Кочова, която обаче го зарязала. И защо го зарязала, според вас - не, не по вина на Валерко, а заради друг. Мацката се показа пълна несериозница и бързо залитнала по непознатия, който, убедени сме, разполага със солидни финанси...

Това предателство не може да се прости лесно, особено от Алисия, която де факто издържаше не само сина си през изминалите няколко години, а и въпросната му годеница. На всичко отгоре я взе и да работи при нея в бутика й за дрехи, които Кочова рекламираше.

След тази гавра, която Ивет си позволи с чувствата на Валерко обаче, Алисия моментално й посочи вратата. Всяка адекватна майка би направила същото. Тя си има нов модел за дрехите и не спирала да повтаря на сина си, че всичко е било за негово добро.

"Валерко трябва да е щастлив, че не вдигнаха сватба и тогава да я разбере каква е. А сега ще му мине и ще си намери някое наистина свястно момиче, поне ще има опит", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com