Крум Савов и жена му Мая се радват на доста интересен брак!

Както Крум Савов заяви в "Преди обед", той не дава на жена си Мая да бъде домакиня, за да не разваля блясъка й. Онова, което малцина знаят обаче, е, че семейството не е като повечето български такива. Оказва се, че Крум и Мая не изисквали моногамност един от друг, защото го считали за отживелица. Двамата давали "зелена светлина" на половинката си, ако тя желае да бъде с друг. Парадоксът обаче е, че до този момент нито Крум е изневерявал, нито пък жена му, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334833" align="alignright" width="300" class=" "]Крум Савов и Мая се оказаха твърде разкрепостени Крум Савов и Мая се оказаха твърде разкрепостени[/caption]

"Мая обожава съпруга си, никога не би пожелала друг. Те са си казали, че физическото е едно, а духовното - друго, но до момента нито единият не е изменил на брачното ложе. Достойни за похвала са." - споделя близка на тв водещата.

Отворените бракове не са рядкост в днешно време, но този на Крум Савов с Мая е нещо по-различно. Почти никъде не се среща подобна връзка, в която и двамата да позволяват на половинката си отношения с друг човек, но въпреки това да не се възползват.

Крум Савов беше един от най-заклетите ергени, но Мая се оказа жената, която успя да го плени. Спортният журналист винаги е бил разкрепостен в мисленето и поведението си, ала се оказа, че всеки може да си намери майстора. Преди години едва ли Крум би си помислил, че ще му дават да бъде с друга свободно, но той самият ще отказва да го стори.

Мая Савова пък е романтичка, заради което можем да предположим, че идеята за отворения брак е дошла от съпруга й. Кой да предположи обаче, че журналистът и тв водещ ще падне сам в капана си?! Двойката се радва на близнаци и е невероятно щастлива в момента.