Люси Дяковска е собственик на топ жилище

Люси Дяковска се ръсна с куп пари за нов дом. Жилището й се намира в центъра на столицата. Според запознати червенокосата фурия се бръкнала с двеста хиляди лева за апартамент, който се намира на бул. „Христо Ботев”. Люси Дяковска направо хлъцнала, след като видяла старата сграда с красиви орнаменти, както и апартамента, което напомняло за старата аристокрация. Певицата дала близо деветдесет бона кеш за ремонт и обзавеждане. Тя изобщо не била поклонничка на супер тузарски мебели, а на обикновена мебелировка, с която го и обзавела. За вътрешния интериор поп дивата се обърнала към позната дизайнерка. Тя превърнала новия й дом в едно малко бижу, твърдят от обкръжението на певицата. Бившият вокал от No Angel ще живее в новия си апартамент засега сама, но приятелите й подозират, че това няма да е така дълго време. В момента компания й правел само четириногия й приятел Мели, кръстен на на бившата й любов, Камелия. Бившата сервитьорка заживя под един покрив с изпълнителката, тя дори й направи кафене, за да има гаджето й занимание. Но след това невярната приятелка я предаде и стана интимна с Ивана, щерката на голямата естрадна певица Йорданка Христова. Въпреки че е заложила не толкова на скъпарски, колкото на артистични и оригинални мебели, Люси Дяковска наистина ще живее в истински лукс. Жалко, че сред такава красота и шик тя засега ще бъде сама. Припомняме, че Люси Дяковска вече има още един супер красив дом в Берлин. Според запознати с недвижимата собственост той струва едини милион евро и е наистина внушителен и шикозен. Вероятно Люси Дяковска има намерение за по-дълго да акостира в родината си и да се развива тук, щом си купува нова къща. За последно поп фурията взе участие в най-новото шоу „Пееш или лъжеш”. Там тя остави за накрая две красиви момичета. [caption id="attachment_375525" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска се уреди с нов дом в столицата Люси Дяковска се уреди с нов дом в столицата[/caption]

Според клюката победителката Деница взела акъла на Дяковска на финала. Не е тайна, че популярната певица залита трайно по женски ласки и неведнъж е упреквана, че избира с очите, а не заради таланта на младите дарования.

Подобно нещо се случи и когато Дяковска беше жури в последния сезон на Х хактор. След като дългогодишната й партньорка я изостави, Люси Дяковска се впусна само в мимолетни връзки. Но твърде вероятно е най-накрая да е решила да си намери сериозна партньорка.