Галена и любимият й Галин организираха приказно тържество в чест на малкия Стефчо!

Поп фолк чаровницата Галена вчера спокойно можеше да се нарече най-щастливата жена на света. Защото обожаваният й син Стефчо имаше рожден ден. Галена и половинката й Галин направиха и невъзможното, за да се чувства детето им на 7-то небе от радост и да прекара уникални моменти заедно със семейството и приятелите си.

Малкият Стефчо бе принцът на тържеството, а мама и татко го затрупаха с подаръци. Тортата на наследника на Галена и Галин беше несбъдната мечта за много малки дечица, но пък нали затова фамилията разполага със завидни средства - ако не ги пръска по детето си, за кого тогава?!

[caption id="attachment_318415" align="alignright" width="300"]Галена Галена и Галин вдигнаха пищно тържество за сина си[/caption]

В този ден Галена бе отложила всичките си ангажименти, за да се отдаде изцяло на сладкия Стефчо, а с Галин направиха специален колаж за рождения ден на момченцето. Макар че коментарите под снимката с колажа бяха доста разнородни и противоречиви.

На самия колаж Галена и Галин поставиха лика на сина си в центъра на голяма звезда, което се хареса на едни, но се видя леко префърцунено и преекспонирано за други. "Колкото и да обичаш детето си, а всеки нормален родител обожава своето, не бива да го глезиш толкова от рано. Възпитанието е най-важно до седмата година и още тогава малкото човече трябва да се научи, че не целият свят се върти около него. Все пак Стефчо е и момченце - възпитавайте го като мъж!", изказаха мнението си няколко от потребителите във Фейсбук.

[caption id="attachment_318416" align="aligncenter" width="199"]Галена и малкият Стефчо Галена и малкият Стефчо[/caption]

Галена обаче най-вероятно изобщо не е отразила съветите на околните, защото в мига, в който малкият Стефчо е духнал свещичките на тортата си, очите на майка му се премрежили от сълзи.

[caption id="attachment_318417" align="aligncenter" width="300"]Щастливият рожденик Щастливият рожденик[/caption] [caption id="attachment_318418" align="aligncenter" width="199"]Колажът, който предизвика доста коментари Колажът, който предизвика доста коментари[/caption]

"Ти си нашето слънчице. Бъди здрав като диамант и неземно щастлив и обичан винаги", пожелаха му Галена и Галин. А вафленият бос съчета добрите пожелания към сина си с такава солидна сума за тържеството, за която повечето от българите ще трябва да работят не по-малко от година. Но, всеки според чергата си - тази на Галена и Галин определено е доста внушителна.