Актьорът на Слави - Мариан Бачев разсмя искрено мрежата като сподели казаното от своята малка дъщеря Косара. Косара в момента е на 8 години, но знаем, че младото поколение е доста по-бързо развиващо се и адекватно на живота, отколкото сме били ние.

Та гледала Косара видео, на което Гери-Никол и Тита са заедно в днешно време. "Тате, тези близначки ли са?!", попитала малката баща си, а Мариан й обяснил, че не са. После по телевизията пуснали и видео от стария Х Фактор, където Тита и Гери-Никол се запознаха и станаха известни на публиката за първи път.

"И тук идва смехът, който ме събори", разказва Бачев. "Х Фактор е бил през 2014-та година, когато Косара се е родила. Та гледа ги тя двете тогава, гледа... и изведнъж отсича: "Я?! Че те са били много симпатични като са били млади". Млади?! Разбирате ли - млади! Точка!", не сдържа смеха си самият актьор, чийто сладурски пост оправи деня на мнозина.

Доста от потребителите обаче са убедени, че Гери-Никол и колежката й са станали като клонинги. "Те, че не са стари, не са, но с тези тунинги и еднакви интервенции, които си правят, наистина мязат на близначки. Но то само те са бяха, с мед да ги намажеш... Всички са еднакви", коментират в нета.