Ники Михайлов рядко е активен в социалните мрежи, за разлика от половинката си Николета Лозанова, която все пак с това си вади хляба. Знаем, че двамата са на почивка в Италия, а децата са оставени на добрите грижи на бабите. Двойката си взе малко отдих след последния мач на Михайлов на Герена, след който той се отказа от редовия футбол.

Преди часове синът на Боби Михайлов показа, че не е депресиран и не страда от факта, че вече няма да бъде вратар. Напротив - той е доволен, че ще има повече време за семейството и децата си, още повече, че малката му първородна щерка Борислава е съвсем малко бебче. Ники е и като татко за Никол Божинова, която НиЛо роди на Валери Божинов преди години.

Николай показа, че с половинката му си прекарват отлично и явно ходят на плаж в Италия. Разсмя обаче всички с фотото на жена си, което пусна. На кадъра Николета се е хванала за шията и явно се разтрива с нещо, а лицето й издава лек дискомфорт.

"Така е то, така става като не се мажеш преди плажа", написа Ники Михайлов, който явно се забавлява с ината и неволите на любимата си. Разбира се, това е в кръга на шегата, защото знаем, че двамата наистина са луди един по друг и се разбират отлично вече толкова години.

А и скоро им предстои сватба, пръстенът на Николета вече е на ръката й.

Източник: Crimesbg.com