Мартин Николов - Елвиса се оказа същински парен чук в леглото. Бик или див звяр, както искате го определете, но гарантирано си го бива. Това разкри жена, на чиито думи може да се вярва - Емануела. Певицата беше няколко години с Мартин и дори живяха заедно, така че никоя не е по-добре осведомена от нея по темата.

"О, да! Жесток е в леглото, много е добър. Знае техники и чалъми, с които да побърка всяка жена, но на мен не ми е достатъчно. Не бих била с мъж само заради едното... а и вече съм го опознала, няма как да ме задържи с това, ако липсва другото", казва Емануела. Това бе в отговор на надеждите на зрителите, че двамата може пак да се съберат след "Игри на волята".

"Не, няма начин да се случи това, а и аз не го искам. Пък и ще предупредя всички негови мераклийки, че да си с Мартин хич не е лесно. Първо характерът му е доста чепат, не, че моят не е... Но и второ - много му е слаб ангелът", смигва певицата.

Помним как преди време, в пристъп на истерия, Емануела вдигна жесток скандал и разкри кирливите ризи на Елвиса пред всички. Оказа се, че той хич не си поплюва - може да обича Емануела, но не пропуска да си "топне чушката" във всяка удобна "де ла дупка".

Източник: Crimesbg.com