Асен Блатечки все едно играе в турски сериал. Жените около него постоянно се въртят, а той не спира да мърсува с тях.

Актьорът е разделен с Диляна Попова от повече от година, но продължава да живее с нея. Двамата делят един покрив на пъпа на София, а причината е, че все още изплащат огромния си апартамент в центъра.

Преди 3 години Блатечки купи за него, Диляна и сина им Борил много голямо жилище, което се намира непосредствено до ул. „Витоша“, но тегли за него над 400 хил. лв. кредит. Все още изплаща този кредит и затова няма намерение да се изнася скоро.

Асен продължавал от време на време да спи при Диляна и Борил, но по-често оставал при новата си изгора. Самият той наскоро призна в ефир, че е влюбен и има страхотна жена до себе си.

В същото време Диляна също има мъж до себе си и това е ресторантьорът Лъчезар Захариев. Тя също често приспивала при него и с Блатечки се редували кой да бъде при Борил вечер.

Клетото дете вече било свикнало родителите му да мърсуват нощем. 7-годишното момче било приело, че майка му и баща му вече не се обичат.

Асен Блатечки имаше малшанса да изтегли такъв голям ипотечен кредит точно преди пандемията. Затова малко се е забавил с вноските, но се очаква да се справи, тъй като е от актьорите, които печелят много добре.

Източник: Галерия