Раздялата на вечния тенис плейбой Григор Димитров и Мадалина Геня не спира да вълнува световните медии през последните дни. Според румънски източници причина за разрива е Гришо, който в типичния си стил турил рога на смуглата хубавица.
 
Румънските съседи продължават да разискват причините за този любовен крах. Една от версиите твърди, че Григор Димитров е от мъжете със слаби ангели, които често обичат да прехвърчат "от цвят на цвят". Жертва на тази му слабост се оказала и Мадалина, отбелязват те, въпреки че тези твърдения не са подкрепени с конкретни доказателства. 

На пръв поглед подобни изказвания звучат съмнително, тъй като през последните седмици Григор изигра няколко турнира в Китай, където би му било трудно да изневери на Мадалина, освен ако не ползва услугите на някоя компаньонка.

 

Тури ли Гришо рога и на дащната Мадалина?

"Българинът е смятан за водещ плейбой в световния тенис. Той е прекарал през кревата си Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Той беше смятан за "най-сексапилния мъж в тениса", но тази титла невинаги му помагаше в кариерата. Злите езици говорят, че май българинът стъпил накриво, а румънката го е хванала! Предстои да видим как ще завърши сапунената опера на годината", пише румънското светско издание Cancan.ro.

Източник: lupa.bg