Много от известните и атрактивни дами у нас напоследък отскачат до Турция, коменрират родни лайфстайл издания и причината не е лятна отмора, шопинг или просто за разнообразие, а с една определена цел и тя е оформяне на впечатляваща лятна визия. А именно оформено бразилско дупе, за целта Моника Валериева първа се похвали с придобивката последва Николета Лозанова, която не спира на се снима, подчертавайки задните си част. А множеството и последователи харесват всяка нова нейна публикация, тя определено още впечатлявас тяло и визия.

Сред любителките на козметичните процеруди в съседна Турция за постигането на формата бразилско дупе са още Андреа (певица), Емануела, която също залива социалните мрежи със свои снимки на формите си. Още Анн Джи и Биляна Йотовска, които обаче постигат резултатите със спорт и фитнес тренинровки.

През летния сезон много от известните красавици у нас за пореден път си помагнаха с пластични процедури в желанието си да впечатлят с външността си и да бъдат красиви, очевидно феновете на много от тях одобряват променената им визия.