Андреа сама се унижава и не спира. Фолк дивата така и не спечели уважението на мъжете, а те продължават да се държат с нея като с парцал, с който да задоволят сексуалните си нужди.

По всичко личи, че такъв е случаят и с новия мъж в живота на изпълнителката на „Като непознат“. Това е турският актьор Емре Йозмен. Двамата са се щракнали на разходка с яхта край Босфора, но по нищо не личи, че този господин уважава Андреа. Той я е хванал почти за гърдата, а тя стои мирно и най-вероятно се радва. Поведение на евтина жена, каквато певицата постоянно доказва, че е.

Това не е първото подобно унижение за Андреа. В самото начало на връзката й с Кубрат Пулев двамата имаха снимка, на която Кобрата я беше хванал за гърдите с пълни шепи в една кръчма. Още тогава си е личало, че русокосата фолк дива е долнопробна жена, която няма грам самоуважение.

Всъщност Андреа не е добре с психиката, което се увеличи след раздялата с боксьора. Той устрои живота си с две деца, а тя се е запътила към вечното моминство. За Андреа важи с пълна сила максимата на шеф Петров, че когато стане много възрастна, ще я намерят с две котки и бутилка между краката.

Емре просто се забавлява с българската певица и това е ясно. Той никога не би взел за съпруга толкова ш@влива и простовата жена. Май никой не би и затова Андреа продължава да е сама без изгледи за промяна.

Източник: Crimesbg.com