Добромир Гущеров не понася снаха си Светлана Гущерова и това той ясно е показал още в деня на сватбата й с Християн. Но също така старият Гущеров не е човек, който да остави синковеца си на произвола, още повече като знае какъв мързел е и каква остра зависимост има към хазарта.

Хриси или Мечо, както подмазвачески по нарича женичката му, е проиграл луди пари от бащиното си наследство и това принуди Добромир Гущеров да му спре достъпа до богатството си. Той продаде и палата в Бояна, където се ширеха първоначално младоженците, защото се боеше, че синчето ще проиграе и него.

Гущеров - старши се съгласи да отпуска месечна издръжка на голямата челяд на синковеца, като сега, след появата на четвъртото им бебе, закова издръжката на 50 бона месечно. Това трябвало да покрие всички човешки нужди и разходи на шестимата, като дори могат да живеят повече от добре - предвид заплатите и доходите на българите.

Добромир поемал заплатите и на персонала на сина си като детегледачки, чистачки и прочие, а понякога им плащал и някоя почивка за подарък. Светлана и Християн обаче били бесни, че свекърът вече е приписал огромна част от завещанието си на своята доведена внучка Диана - внучка на жена му Диана Русанова. Явно чувствата му клонят много повече в другата посока и това влудявало Мечо и плеймейтката.

"Ами, нормален е изборът на човека. Да те е срам от такъв син, а за снахата да не говорим", коментират в нета.