Мими Иванова и Развигор Попов се спрягат като едни от най-дългогодишните и устойчиви съпружески двойки в гилдията

Само че естрадната певица не носи фамилията на композитора. Във всички документи тя е записана с фамилията на предишния си съпруг, поляка Юрек Рибински.

Това предизвика брожение у почитателите им. Дали изобщо Мими Иванова и Развигор Попов са сключвали брак или дали не са се развели тайно?! Защото са минали през доста трусове.

Трус:Разведоха ли се тайно Мими Иванова и Развигор Попов?

Преди двамата да се съберат са имали предишни бракове. А естрадната легенда дори повече от един. Но най-силни й били чувствата към поляка  Юрек Рибински.

С баскитариста от известна полска група се запознават в Русия, на турне. След което се връща в България със съпруг.После, благодарение на него пробива на полска сцена и става звезда.

Но заминава пак на обиколка в Русия, този път с групата на Развигор Попов.Именно тогава пламва забранената им любов. И двамата са женени, а половинките им ги очакват.

Когато се връщат, не могат да живеят в лъжа и се разделят с актуалните си половинки. После Мими Иванова напълно забравя поляка, но пък запазва фамилията му.

Мими и Развигор имат обща дъщеря, която ги дари с внуче. Двамата минаха през тежка драма-онкологичното заболяване на Развигор.

Страшното вече е зад гърба им, той е излекуван. И вече обикалят с жена си из страната, за да изнасят концерти.

Източник: Ретро