Молба за напускане хвърля Зейнеб Маджурова - една от трите нови водещи на "Преди обед". Това разкриха хора от кухнята на медията, като добавиха, че няколко човека от екипа всячески се опитват да я разубедят.

Туркинята обаче била шокирана и дори изплашена от нестихващите гадни коментари на зрители по неин адрес. Недоволството на хората е огромно и започна още от първия ден като видяха кои са избраните заместнички на Деси Стоянова.

Дори известни наши личности се изказаха остро и критично, заявявайки, че подборът на водещите е абсурден и нелеп, и те не се справят изобщо с работата.

Зейнеб Маджурова, която била страшно суеверна, се втрещила да не би тази негативна енергия, насочена към нея от публиката, да се отрази на личния й живот и на семейството. Най-много се притеснявала да не се раздели с мъжа си Стоян Балевски, който всъщност й осигурява луксозния живот. Двамата с Балевски така и не са женени, макар че тя му роди цели три деца.

Маджурова отлично може да живее, без да работи, но амбицията й е голяма и тя винаги е искала да стане нещо като втора Гала. Е, така като гледаме, не й се получава, но кой знае... Ще видим и дали в крайна сметка ще "депозира оставката" си.

Източник: Crimesbg.com