Че кой ако не тя, е сред най-известните лица на Би Ти Ви?! Мнозина й казват дори "лицето на телевизията" и с право, защото не лигавата Натали Трифонова, а умната и ерудирана Виктория Петрова е гордостта на медията.

Затова и шокът, който предизвика тази новина, е огромен - както у зрителите, така и сред колегите й. А именно - Виктория Петрова се кани да напусне Би Ти Ви, на която отдели десетилетия от живота си, за да се насочи в друга посока.

Както вече споменахме, тя е умна и държи да се развива. В момента Петрова завърши четвъртото си висше образование и вече е колега на проф. Кантарджиев, както я майтапят колегите. Виктория учи микробиология и е добре запозната с различните вируси, заразност, лечение и профилактика.

Именно в тази сфера искала да се развива занапред, но не смята да спира и да преподава на студентите по журналистика, както го прави и досега. След като взела поредния си документ за завършено образование, Вики се замислила, че е вече на 45 години и ако реши да смени попрището си, то сега е идеалният момент.

Дали ще го направи със сигурност обаче, предстои да видим. Но не й пречи нищо, още повече, че е свободна, без ангажименти. Както знаем, тя окончателно се раздели с бившия си Красен Кралев, който днес вече живее с новата си изгора - с 20 години по-младата от него миска Петя Велкова.

Петрова обаче изобщо не "скуба коси" и не вехна по него, напротив - рядко сме я виждали толкова доволна и усмихната, както сега.

Източник: Ретро