Веселка от "Фермата", както си остана известна Веселка Маринова, вече трябваше да е омъжена жена. За първи път, както самата тя неведнъж уточни. Защото с бащата на децата си, когото напусна преди време, никога не е сключвала брак, нито пък с някой друг.

Веселка намери сили да зареже кърския труд, на който бе научена от дете, да избяга от селото и да се премести в Троян. Там тя срещна любовта на своя живот, както го наричаше - Велин. А двамата решиха да се венчаят навръх Голяма Богородица, защото са силно вярващи.

Пръстените са факт, булчинската рокля също, но... Веселка отмени сватбата. Новината втрещи близките и последователите й като беше потвърдена от самата нея. Сватба няма да има, обясни Веселка, но разкри и причината, която за щастие, не е раздяла.

"С Велин сме все така заедно, обичаме се много и да, ще се оженим. Но понеже искаме всичко да е изпипано в детайли, а и сватбата ще е с много гости, решихме да я отложим за идната година. Просто имаме много работа, заети сме и не искахме да претупваме нещата. Казвам го, за да не се тревожат едни и да не измислят истории други - обичаме се и ще се оженим, рано или късно", усмихва се Маринова.

Източник: България днес