Херцогинята от британското кралско семейство Меган Маркъл си навлече гнева и на роднините й след излизането на серийния филм на Нетфликс. Тя има полубрат и полусестра от връзка на баща й в миналото, които определиха поредицата, като ужасна и нараняваща.

„Лентата“ се развива в 3 серии, в които херцогът и херцогинята на Съсекс споделят драмата, която са преживели в замъка Уиндзор в навечерието на тяхната сватба. Дни преди голямото светско събитие през 2018-та година те са въвлечени в серия скандали в местната преса, които слагат край на отношенията между Меган и баща й.

Пред камерите принц Хари споделя, че баща й все още щял да бъде с нея, ако не била връзката им, но сега тя няма баща и се налага той да компенсира тази липса.

Коментарът на принца си навлече гнева от Томас Маркъл – полубрат на Меган, който го определи, като ужасен и допълва, че тя просто е заразяла цялото си семейство след началото на връзката й с принца.

Томас сподели, че всичко това го е подтикнало да заснеме собствен филм с неговата версия за отношенията в семейството, който ще излезе на бял свят през 2023-та година.

Дотогава, а може би и след това скандалите в кралското семейство вероятно ще продължат.

Източник: blitz.bg