Ако това не е нарочно, здраве!... Дни след признанието на Ники Илиев, че е сгрешил, искайки навремето развод от Саня Борисова, тя му го върна. И така му "сипа", че със сигурност го е жегнала дълбоко в сърцето.

А и как иначе - той признава, че още я обича и сигурно винаги ще я обича, а дни по-късно тя показва публично новия си мъж. И не просто го показва като панаирджийска мечка, а пуска няколко крайно романтични фотоса с него в мрежата.

Както виждаме, мъжът на Саня е в гръб и се вижда единствено, че е млад - това личи ясно. Акцентът, който тя иска да сложи на всичко това обаче, са нейните чувства към него и това личи по начина, по който го гледа. А именно - като пламенно влюбена жена.

На единия кадър двамата си взимат наздравица с червено вино, а на другия той й подарява кървавочервена роза. Очите на Борисова говорят много и предостатъчно, за да разберем, че изборът й не е случаен и че човекът до нея едва ли е от вчера.

Странно е обаче, че Саня е решила да го покаже точно след интервюто на бившия си. Щом го е крила досега, то спокойно можеше да изчака да мине още малко време. Освен ако стратегията й не е да накара Илиев да ревнува, разбира се.

Източник: Crimesbg.com