Димитър Рачков и Мария Игнатова, които бяха заедно над 7 години, днес са отново свободни и по всичко личи, че се сближават. Това породи слухове от сорта на - двамата се събират, дават си нов шанс, идилията възкръсва и прочие...

Да, Рачков няма половинка, Мария също, откакто се раздели с Ивайло Цветков - Нойзи. А със завръщането на "Господари на ефира" май ще им се наложи да работят пак заедно. Близки до бившата двойка разкриха, че Игнатова правела опити да се върне пак при Митко, който, за разлика от алкохолизирания й съпруг, поне не бил пиянде.

Тук обаче нещата се обръщат на 180 градуса с изказването на Рачков, който е оставил Мимето в миналото си завинаги. "Обичам Мария и винаги ще я обичам, но трябва да съм луд, за да се върна при нея. Не, благодаря! Тая няма да я бъде!", твърд бил Рачков.

Митето за нищо на света не искал да минава отново през разприте и проблемите с Мария, както и отново да я ревнува от всеки мъж. А тя пък да му трие сол на главата и да го обвинява, че е мълчалив, че и меланхоличен, когато не е на работа и да си у дома.

"Сега се разбираме по-добре откогато и да било, не искам и няма да разваля тая хубост за едното...", смеел се Рачков.

Източник: Crimesbg.com