Кандидат-кметицата на Момин проход - Диана Габровска се прочу като първата българка, станала актриса във филми за възрастни. Е, ето че вече някой не само й диша във врата, но я и задмина. Андреа Аксе не е българка, но живее в България и е в пъти по-готина визуално от Габровска.

Да, да, същата тази Андреа Аксе, която изпоти и самия шеф Ангелов в миналия сезон на "Хелс Китчън". 34-годишната нидерландка се прочу с огромния си и напълно естествен бюст като накара огромен процент мъже рязко да се пристрастят към кулинарния формат навремето.

Осъзнала това, днес Андреа скрива шапките на всички с профила си в Онли фенс, където не просто се показва в сладки и загадъчни еротични фотоси, а си я кара съвсем хард.

Аксе предлага всички пози, всякакви начини за задоволяване, проникване навсякъде по тялото, нежно, грубо, брутално - кой, както го предпочита. И е обявила това сама, напълно официално. Явно е решила да конкурира Габровска, пък макар и за момента само в тази платформа.

Допълнително тя се е научила да прави и татуси, тъй като и собственото й тяло е обилно покрито с тях. Е, насладете се на кадрите с Андреа Аксе, но внимавайте някой малчуган да не наднича зад рамото ви.

Източник: Crimesbg.com