Много жени са минали през живота и (разбира се) през кревата на Благой Георгиев, но досега никоя не му беше разказвала играта по този начин. С последния си брак Джизъса явно си мислеше, че е хванал малката и послушна женичка в лицето на Полина Спасова, но точно тя му разказа играта.

И не само с развода, който тя му поиска, но и с факта, че разкри истината за него публично. Не, че някой не я знае, но велинградчанката й изрече на глас като отправи посланието или по-точно предупреждението си към новата любов на футболиста - Ивана Главчева.

Както разбрахме, Георгиев се обясни публично на щерката на Ванко 1 в ефир и декларира, че я обича. Тя още не бе отвърнала на чувствата му, не го е направила и до днес. А след думите на Полина, едва ли и ще го стори.

"Внимавай много и опичай си акъла, защото този мъж е влюбен постоянно. И ще бъде влюбен тройно повече пъти, отколкото досега. Знам го, защото съм го живяла това. Той е толкова фалшив, толкова неискрен и изкуствен, че сега ми се повръща. Преди се заблудих, признавам, но бързо влязох в час - заради него, той ме вкара там. Имай си го наум и ако ще се радваш, побързай, че следващата вече чака", изстреля Полина.

Предполагаме, че Благой Георгиев е останал в ступор от реакцията й и е бесен, още повече, че в момента си скъсва Д-то да се подмазва и да засипва Ивана с цветя и подаръци.