А такаа... какво стана, та не вечерЯхме?! Изразът напълно пасва на ситуацията около Ивайло Цветков - Нойзи, който вече тъкмо беше забравил сагата с шофирането си пиян и ареста. Припомняме, че той беше задържан от полицията и вкаран за една нощ зад решетките, а после пуснат срещу солена гаранция - разбира се, платена от Мария Игнатова.

Съпругата на интелектуалеца, когото мнозина все по-често наричат "въздух под налягане и сноб", редовно му оправя бакиите, а да не говорим, че почти го отглежда като родна майка - даде му покрив, шета му, готви му, чисти му...

И тъкмо двамата се поуспокоиха, хоп... станА белята. Оказа се, че дрегерът, който е отчел два промила алкохол в кръвта на Нойзи онази вечер, е объркал. А точните му промили, направени от окончателната експертиза, са 2,52. Ай, честито!

За тази цифричка той спокойно влиза в затвора, макар и за няколко месеца, досущ като шеф Андре Токев. Знаем, че той също е "звезда", но не му се размина опандизването.

Единственото, което би спасило Нойзи, както се надяват адвокатите, е фактът, че това е неговото първо провинение. Но дали... ще видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com