Вчера България се разтресе от неочакван скандал - Светлана Гущерова изпищя, че е била пребита и със счупени предни зъби от Кирил Терзиев, при това пред очите на собствените й деца. Шампионът по борба я нападнал на светофар в колата й и... останалото е ясно.

Днес обаче Кирил не само отрече обвиненията и изиска полицията да намери записите от видеокамерите на пътя, но и направи потресаващи разкрития за семейство Гущерови. А именно - той заяви, че животът, който демонстрират, е пълна лъжа и двамата нямат пари да се усмихнат. Затънали в дългове към много хора, включително и към него, а връщане няма.

"Бях приятел със Светлана преди години, после и с Християн. Толкова пъти съм им помагал и съм им давал суми, най-вече за да си платят екскурзиите, защото Светла резервира, а пари няма... и какво получих - лъжи и клевети?! Няма да оставя нещата така, всичко ще излезе наяве, за да ги видят хората колко пари струват псевдо богаташите, гъчещи се в 40 квадрата апартамент", бесен е Терзиев.

Той заяви, че Гущерова си е счупила зъби сама, защото започнала да го псува и искала да го наплюе, но забравила, че прозорецът на колата й не е свален достатъчно и в яростта си си забила муцуната в него с всичка сила.

"Знаете ли колко пъти Християн ми е идвал пиян и дори е плакал да му дам пари, защото иначе Светлана щяла да го зареже. За каква любов и какво семейство говорим изобщо, щом единственото важно нещо е да лъжат и имитират лукс. Знаете ли колко хора са измамили и на колко бавачки са обещавали и не са платили нищо", потресен е борецът.

Източник: Crimesbg.com