Да, с*ксът в имението на "Ергенът" вече определено не е мираж, а първата, която почувства мъжествеността на Алек Младенов в най-буквалния смисъл, е най-малката участничка Валерия Дакова. Тя се оказа и най-дръзка като на практика сама е накарала синеочкото да я "опъне" здравата.

Това разказа най-близката й приятелка, пред която Вал си е казала всичко и то с най-големи подробности. Истината е, че когато са били на колективната среща с Алек, Валерия му е прошепнала, че го желае.

"Казала му е на ухо, че го иска, че го желае и то в пълния смисъл на тези думи. Прошепнала му е, че иска да го направят, а после, когато са се оттеглили насаме и са започнали ласките и целувките, тя го е нагорещила дотам, че той просто не е могъл да направи нищо друго. Нямало е как да откаже, ако не иска да се пръсне", смее се момичето.

Разбира се, Валерия й обяснила, че в морето не било много удобно и не успели да направят всички неща, но след края на снимките се "овършали" отново, вече в хотел.

Това и останало. Повече не повторили, а и Алек очевидно имал друга избраница, на която надали това ще й се понрави особено... Реакциите ще ги видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com