Гръм и мълнии разцепиха безоблачното любовно небе на Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Трусът е адски силен и не е ясно дали след него между двамата ще остане нещо. Това призна самият пианист, който на 3 юни ще има концерт в родния си Пловдив, на който бе обявено и присъствието на Валерия.

Е, очертава се обаче Валерия да не е там и да наруши споразуменията с екипа на предаването, защото Евгени не й говори. Той не иска да я чува, камо ли да я вижда. Бесен е меко казано за състоянието, в което се намира чаровникът и със сигурност сега си хапе Д-то за избора, който е направил в "Ергенът".

Кое го е накарало да побеснее ли?! Поведението на кучкарката, която безцеремонно му се развика и го изпъди от кадър по време на партито за рождения си ден. Валерия искаше да се снима сама и натири Евгени, който невинно се опита да я прегърне.

Георгиева се показа лишена и от чувства, и от такт, и от елементарно възпитание, за което бе направена на нищо от потребителите в нета. Видеото се разпространи с мълниеносна бързина и бе гледано от хиляди хора, което накара Генчев да избеснее с право.

Вчера вечерта пианистът се е върнал в Пловдив, но сам. От Валерия няма и следа като знаем, че тя изобщо не е стъпвала още в дома му. "Не искам и да идва. Не искам изобщо да разговарям с нея, няма смисъл", категоричен е, поне засега, Евгени Генчев.