Фактът, че изпосталялата от любовна мъка по Кубрат Пулев - Андреа, най-после срещна нов мъж и е щастлива с него, радва всички - и близките, и феновете й. Двамата с турския актьор Емре Йозмен се срещнаха по време на снимки за последния й клип и се влюбиха. Дотук чудесно. Само че певицата обяви нещо, което накара семейството й да настръхне. Обяви сватбата си.

Да, чалгарката заяви, че ще се омъжва за Емре, без когото не можела да диша, а той самият също нямал търпение за това. Потресът на близките й хора е съвсем обясним и няма нищо общо с това, че Йозмен е с три години по-млад от певицата, нито с факта, че е от друга вяра и живее в Турция, а с това, че де факто тя не го познава.

"Та тя се запозна с него преди има-няма два месеца. Два месеца?! Достатъчни ли са два месеца, за да опознаеш нечий характер, да провериш що за стока е, че да му гласуваш такова доверие и да му повериш живота си?! Защото бракът не е майтап, това е нещо сериозно и Андреа подхожда към него тъкмо така. Но тя вярва на човек, когото реално не познава. Много е сладко и е много лесно да се държите за ръце, да се целувате и да си "гукате" по ресторанти, но дойдат ли битовизмите какво правим?! И най-малкото - знае ли го с колко жени е бил и дали и в момента няма още три, освен нея?! Знае ли го дали не е някой заклет коцкар?!", потресени са близките на певицата.

И дават пример с Кобрата - щом след 13 години връзка успя да я излъже и да я направи на глупачка, представете си какво може да й сервира мъж след двумесечно познанство...

Източник: Crimesbg.com