Случи се. Тримата ергени на България се събраха и това си е топ събитие. Другото то събитие безспорно е самата поява на ергена-беглец Алек Младенов, който от месеци се криеше и не изпълняваше дори ангажиментите си, поети по договор.

Припомняме, че не сме го виждали в нито едно предаване, където бе длъжен да се появи, но явно неустойките са му дошли в повечко и е кандисал. Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов се събраха заедно на най-голямото събитие за поп-култура "Комикон" и разбира се, си направиха няколко кадъра.

Направи впечатление, че Младенов отново се държа като маймуна - лигавеше се с червена розичка в устата, докато другите двама изглеждаха доста по-обрани и адекватни в поведението си.

В един момент стана това, което всички очакваха, а именно - Виктор даде демонстративно гръб на Алек и Генчо като показа, че са му под класата и нивото. Самата му физиономия към тях бе повече от красноречива, а и доведе до овациите на потребителите.

"Викторе, на кого ни остави, бе?! Ти беше единственият читав ерген в този цирк", пишат хората в нета. Други пък заявиха, че харесват най-много Евгени. Този, който не получи нито една похвала, но не пропуснаха да го питат дали е дошъл с позволението на майка си, беше Алек Младенов.

Източник: Crimesbg.com