Виктория Капитонова стяга сватба

Провокативната инфлуенсърка май се готви да мине под венчило. Рускинята, която спечели служебно първия сезон на „Ергенът“ и после участва в миналия сезон на „Кухнята на Ада“, стяга пищна сватба.

Поне така личи от провокативния й пост в социалната мрежа. В него тя показва как се забавлява с група приятелки, които са наели луксозна яхта и обикалят гръцките острови.

Тузарското морско возило е оборудвано с много екстри, а момите са наели топ готвач, който им приготвя вкусна морска храна. Приятелките се похвалиха, че дори сами са уловили риба тон, който после майсторът на тиганите им приготвил за вечеря.

Момичетата са изненадали Виктория с цялостната подготовка за моминското парти и обиколката им из гръцките острови. Те са купили билети, наели лодката и са осигурили всички необходими неща за седмичната им почивка.

„Нищо няма да кажа за сватбата. Забавляваме се с момичетата, прекарваме си страхотно.Тръгнахме от Санторини, обикаляме островите и дори понякога сами си ловим вечерята“, сподели само инфлуенсърката.

Преди тя пусна фотосесия, на която само Вики е в бяла булчинска рокля, а останалите й приятелки са в рокли в изцяло черен цвят.

Дали наистина Виктория Капитонова стяга сватба с мистериозния мъж, за когото никой нищо не знае или това е поредната й провокация, предстои да разберем.

Източник: Crimesbg.com