Тази година във „Фермата“ ще е горещо

Три горещи мацки имат намерение да нарушат спокойствието на мъжете и да покажат, че не са за подценяване. Трите фурии са нахъсани да лапнат наградата от сто бона и да покажат, че с тях шета не бива. Ама никак!

„Супер горещ и крайно непредсказуем ще е новия сезон на „Фермата“. Ще се радваме на неочакване обрати, на сълзливи сцени, на мъжки признания и разбира се, всичко гарнирано с дози любов“, потриват ръце продуцентите ИванХристов и Андрей Арнаудов.Още със старта на селскостопанското риалити три мадами подпалиха мъжкия и зрителски интерес. Те определено държат на външния си вид, но обещават да строят, мелят брашно, копаят, доят, приготвят храна и кръстосват шпаги с мъжете.

Знойната Симона Милова влиза в шоуто с огромна доза самочувствие. Чернокоската работи във фирма за медицинско оборудване и къта награда от световния конкурс „Мис Туризъм Свят“ в Малайзия. 26 годишната мадама се разделила с последното си гадже, защото я задушавал с ревността си, а тя обича свободата. Признава, че селската работа не й е чужда, защото родителите й отглеждали рози и гъби. Радва се на много последователи и наяве,  и в мрежата. Другата мацка трепач е изваяната лекоатлетка Аксения Михайлова. На 28 лета има мъж и две деца. Но копнее за екстремни приключения и силни емоции. Надява се голямата награда да е нейна.

Камелия Кузнецова е ослепителна брюнетка с омайващо сини очи. Определя се като жена на риска. Преди близо десетина години заминава за Америка, омъжва се и забременява. Пет лета по-късно се разочарова от безкрайните изневери на мъжа си. Развежда се онлайн и се прибира в родината. Надява се във „Фермата“ да намери голямата си любов.