Мартина Огнянова, която още продължават да спрягат просто като Мартина на Слави, изпадна в нервна криза. Явно на бившата танцьорка й идва в повече семейното щастие с Коко Колев, от който роди наскоро и трето дете. Да, прави са хората, твърдящи, че не само нещастието, но и щастието понякога "убива".

При Огнянова това се дължи на факта - много деца, малко пари. Двамата с мъжа й отдавна живеят в неугледна къщичка в село Шаново, в района на Стара Загора. Положението, както се разбра наскоро, явно е толкова зле, че днес Мартина изригна, както никога, след като й зададоха въпрос за последната й рожба.

Три деца и немотия й дойдоха в повече: Мартина на Слави в нервна криза, вижте какво избълва!

Вместо да се зарадва, че й честитят бебето и да бърза да се похвали с него, тя почти изкрещя да я оставят на мира. Не пожела дори да потвърди новината, че е родила. "Вас какво ви засяга, никой не го интересува това! За живота си не искам да говоря. Я да ме оставите на мира!", почти в пристъп избълва Огнянова пред медии и затвори телефона.

А помним как преди време с охота разказваше за връзката си със Слави, за раздялата им и за огромната си любов с боксьора Коко. Какво се е променило и защо Мартина отдавна вече не сияе при все, че твърди, че е открила мъжа си в лицето на Колев, не е ясно. Най-вероятната причина, разбира се, е бедността.