Шеф Манчев имаше празник преди дни и то голям. Той не само отпразнува рождения си ден, но чества юбилей - цели 50 лазарника или иначе казано - половин век. Да е здрав кулинарният гуру, който успя да втрещи мрежата с поведението си на влюбен тийнейджър.

Знаем, че Иван Манчев винаги е бил сдържан, дори строг и никога не е показвал директно своите чувства. С бившата си съпруга Марина бяха дълги години заедно и нито веднъж той не е бил засичан в такава публична близост с нея, както с новата си изгора Ива Бека.

Тресе ги втори пубертет: Шеф Манчев и Ива Бека се награбиха публично! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Стилната дама, която е на годините на шефа, демек по-възрастна от екс съпругата му, е успяла така да му завърти главата и да му стопи лагерите, че Манчев още не знае на кой точно свят е.

И това си пролича ясно от начина, по който с Ива Бека се награбиха пред всички на тържеството за празника му. Бека беше барната цялата в бяло и изглеждаше доста стилно, а косата й бе прибрана.

"Тази жена какво му направи, не е истина, бате! Втората, заради която заряза Марина и на която също направи бебе, беше в пъти по-млада и от него, и от Бека, но ето на - явно годинките не са особено важни, ако жената е огън и плам", смеят се потребители в нета.