Кукла и половина! Ама вече пораснала... Това е дъщерята на Коцето и Надя, която малцина биха разпознали, ако не беше застанала на снимките до тях. Какво ти малцина, сигурни сме, че никой не би я познал. Ние също изумяхме като видяхме красавицата, станала по-висока от майка си, а и по-хубава от нея. И си спомнихме за сладкото малко момиченце...

Е, децата растат, а тези на Коцето не правят изключение. Мариана е станала направо гадже трепач и сме сигурни, че в училище момчетата се избиват за вниманието й. Дали си има вече гадже, никой не знае, но сме сигурни, че Коцето е заредил пушката. За всеки случай...

ТРЕПАЧ: Дъщерята на Коцето по-висока и по-хубава от Надя! (няма да познаете порасналата Мариана - СНИМКИ)

Иначе цялото семейство избяга от студа у нас и си даде почивка в слънчевия Дубай, където редовно обичат да се установяват. На кадрите в нета всички са облечени в типичните тамошни дрехи, а главите им също са забулени.

ТРЕПАЧ: Дъщерята на Коцето по-висока и по-хубава от Надя! (няма да познаете порасналата Мариана - СНИМКИ) - Снимка 2

Прави впечатление, че Константин, макар и алкохолик и с буен нрав, не оставя семейството си. Той постоянно е с жена си Надя и с децата, води ги по почивки, обикалят света и показва загриженост.

ТРЕПАЧ: Дъщерята на Коцето по-висока и по-хубава от Надя! (няма да познаете порасналата Мариана - СНИМКИ) - Снимка 3

"За тези неща евала му правим на Коцето, защото има мъже, които не се прибират в къщите си, да не говорим, че не си поглеждат и децата, не само жените", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com