То се търпи, търпи, ама до време... После се реагира. Така направи и актьорът и водещ на "Стани богат" - Михаил Билалов, който се "счепка" не с друга, а с плиткоумната плеймейтка Нора Недкова. "Глупава, тъпа и плиткоумна" са все епитети, давани и редовно от потребители и зрители през годините. Като онзи случай в "Черешката на тортата", където Норито обяви, че макароните били проста храна за простолюдието...

Та и сега така. Вечно мрънкащата и недоволна Нора, която се изживява за кралица, се изказа гадно за новото приложение към Инстаграм - Threads, при това само след няколко прекарани минути вътре.

Трая, трая, но не изтрая: Михаил Билалов размаза тъпата Нора Недкова в нета, потребителите го аплодират! (ВИЖ ТУК)

"Офф, че тъпо! За десет минути тук разбрах, че това е Джунглата. Че то това е по-зле и от Ибиса бе, ама там са на хапчета", изцепи се Недкова. След броени минути й се включи екранният Джаро, който уж загрижено я попита: "За какви хапчета иде реч?! Спас там ли е и ако е, да ми звънне", написа Билалов.

Както знаем, Спас е герой от "Под прикритие", който беше известен с готвенето на наркотици... Оттам насетне се сещаме какво иска да каже Джаро на Нора.

Потребителите моментално започнаха да го аплодират, а на Недкова препоръчаха да вземе и да си затвори балалайката, че отдавна е омръзнала с мрънкането си.

Източник: Crimesbg.com