Двата колоса в бокса Кобрата и Владимир Кличко най-после ще се срещнат на ринга Дългоочакваната среща вероятно може да се окаже факт

На това се надяват привържениците на Кобрата и тръпнат в очакване. Любимецът на фолк фурията Адриана е на път да сбъдне копнежа на живота си, а тя е да премери сили в честен двубой на боксовия тепих с украинската легенда Владимир Кличко.

Националният ни състезател по бокс Кобрата получи най-ценния дар за ЧРД, когато стана на 33 години. Една от мечтата му ще стане факт, след като се срещне в мача с носителя на титлата на IBF Владимир Кличко.

[caption id="attachment_314653" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев очаква битката на живота си Кобрата очаква битката на живота си[/caption]

Досега украинецът бягаше като попарен от срещата с нашия състезател. Кобрата отдавна се надяваше всеки един мач да го приближи до желания противник. До този момент Кубрат Пулев няма загуба на ринга. От всичките си двадесет срещи досега той излиза единствен и неоспорим победител.

На последния му мач в Германия лично лидерът на партия Герб Бойко Борисов даваше кураж на нашето момче. Там Кобрата победи хърватина Ивица Перкович, който устоя на българската звезда в бокса едва три рунда.

След заслужената победа двамата с гаджето си поп фолк дивата избягаха от хорската злоба, завист и суета на романтична почивка в красивата Италия. И се отдадоха на заслужен релакс в прекрасната страна и древната столица Рим.

Според половинката на Кобрата тази дестинация е една от любимите им. Защото страната на древна цивилизация винаги омайва и удивлява.

Едва ли Кличко повече ще шикалкави и ще бяга от българина. Международната боксова федерация е дала на двата щаба на боксьорите срок от две седмици за подготовка. Ако Владимир Кличко отново не влезе в двубой с националния ни шампион е заплашен да загуби автоматично титлата си, съобщава Засада.бг

Може би след като победи и премахне от триумфалния си път и последната заплаха Владимир Кличко, Кобрата най-после официално ще предложи на Андреа. На това се надяват многобройните ив фенове, които желаят да видят двойката венчана.