Трагедия за фамилията на Джордж Майкъл отново по Коледа. Както е известно точно преди 3 години и на Коледа, светът загуби един харизматичен и талантлив човек - музиканта Джордж Майкъл.

Сега сякаш трагедията се повтаря и неговата сестра е напуснала земния свят на светлия празник - Коледа. 55-годишната Мелани Панайоту била открита мъртва в дома си в северен Лондон, който преди това бе собственост на покойния й брат.

Според близки до семейството, тя е преживяла трудно смъртта на любимия си брат Джордж Майкъл. Изолирала се е от всички, качила е много килограма и почти не е излизала от дома си. [caption id="attachment_437518" align="aligncenter" width="300"] Трагедия за фамилията на музиакнта Джордж Майкъл отново по Коледа.[/caption] Причината за смъртта й все още не е ясна, но според близки до семейството си е отишла от „разбито сърце“. Явно не е могла да прежали близкия си човек. Тежката участ на фамилията се повтаря, а феновете на изпълнителя са потресени от лошата вест. Жалко за почерненото семейство, а ние отново си спомняме множеството любими песни, които Дж. майкъл ни остви в годините назад. Неговото наследство е непреходно и ценно. Източник: Сп. Ева