Талантливата Гери Тодорова, която бе трета подгласничка в конкурса за партньорка на Митко Андреев, разчита на помощта ни!

Голяма трагедия споходи талантливата Гери Тодорова, позната на зрителите от конкурса за партньорка на господин Андреев в "Шоуто на Слави". 11-годишната даровита певица остана на трето място, след като победата грабна Крисия Тодорова, а Симона Иванова остана втора.

Малкото момиче от Стара Загора получи тежък удар, след като контролен преглед на татко й Иванко показа съмнителни данни в белия му дроб. А след обстойни изследвания се оказа, че младият мъж има рак на белите дробове. Единствената надежда за спасение на 40-годишния Иванко Тодоров е лечение в Турция, без което му остават само няколко месеца живот.

[caption id="attachment_332759" align="alignright" width="300"]Гери Тодорова Даровитата Гери Тодорова е застигната от голямо нещастие[/caption]

Семейството на Гери Тодорова не спира да се надява на доброто сърце на хората, които вече дариха близо 40 000 лева от необходимата сума, която възлиза на 150 000 лева. Този месец Гери Тодорова ще пее благотворително за баща си в родния си град като по време на първия й концерт през изминалия месец участие взе и голямата Силвия Кацарова, научи Kliuki.bg.

"Не искам да повярвам, че тати е болен. Но аз вярвам, че той ще оздравее и няма да спра да пея, докато това не се случи. Казаха ми, че музиката много помага, когато човек е болен и му пея постоянно", споделя малкото момиченце от Стара Загора.

[caption id="attachment_332760" align="aligncenter" width="300"]Изпратете смс или дарение, за да спасим таткото на малката Гери! Изпратете смс или дарение, за да спасим таткото на малката Гери![/caption]

До момента не е съобщено за финансова подкрепа от страна на най-големия възможен дарител в лицето на Слави Трифонов, в чието шоу Гери Тодорова блесна като същинска звездичка.

"Слави Трифонов и хората му от "Шоуто на Слави" са тези, които наред с останалите би трябвало да подадат ръка на това семейство. Сумата за лечението и химиотерапията на Иванко Тодоров е наистина голяма, за да се събере бързо от обикновените българи. Надяваме се, че Слави и Би Ти Ви ще направят необходимото, за да спасят бащата на това наистина добро и талантливо дете", коментират потребители по форумите.