Речено е и то отдавна, че кой каквото сам си направи... знаете. Е, Галена не е изключение и отдавна беше ясно, че с вредните инжекции, които си бие, за да слабее, нещата няма да приключат добре. Знаем, че вече близо година тя ползва инжекции за страдащи от диабет хора, които са крайно рискови и опасни за тези, които нямат това заболяване.

Заради рязкото спадане на кръвната й захар, Галена отдавна вече пътува с лекар, на когото плаща да я придружава и да следи състоянието й. Тя тежи вече не повече от 40 кила, което е буквално анорексично и се отразява най-вече на организма и здравето й, но й на визията.

Трагедия с бюста на Галена: Спихна и висна, фенове се погнусиха! (СНИМКИ)

Доскоро половинката на Галин Вафлата бе известна с напращелите си моцарели (е, разбира се, изкуствени), но вече и тях ги няма. Край! Изчезнаха, сублимираха, спаружиха се, че и виснаха. Но и как да бъде иначе, след като от това нечовешко отслабване и горкият й силикон няма къде да се задържи.

Последно Галена се появи на участие със супер оскъдно бюстие, което обаче разкри жалката гледка - певицата е като дъска. "Надолу скелет, отгоре дъска - ама направо си мечта, ма! Ама мечта за някой неадекватен или сляп, не и за нормален мъж", коментират потребители.

А други стигнаха и по-далеч като заявиха, че ако половинките им последват примера на чалгарката, ще ги гилотинират директно.