Масов бунт на зрителите срещу Би Ти Ви накара ръководството да побелее от ужас, но гафът вече е направен. Хиляди се заканиха и дори тържествено се заклеха, че спират да гледат "гадната продажна телевизия", след най-новата "чистка" в ефира.

Не, за радост не е "отсечена главата" на още някой водещ, както направиха през лятната отпуска и пратиха в "пенсия" Жени Марчева, Диана Любенова и други, но настоящата промяна е много по-брутална за зрителите. А именно - телевизията обяви, че спира да излъчва турските сериали, както го правеше години наред.

Знаем, че най-гледаното време по Би Ти Ви беше именно това от 20 до 21-21,30 часа, когато всяка делнична вечер се въртяха хитови турски сапунки. Да, мнозина пищяха срещу тях, но е факт, че гледаемостта им удари тавана. Днес обаче се оказа, че в праймтайма сериали не се предвиждат - не и турските.

Вероятно Би Ти Ви ще излъчва нашенска продукция, в което няма нищо лошо, но дано е качествено. Маса от зрители обаче, сред които предимно жени, ревнаха и креснаха, че край - за тях тази телевизия повече не съществува и няма да й натиснат копчето дори.

"Аман от вас и вашите простотии! Не стига, че новините ви нагласени и съобразени с наставленията на еди кой си, ами сега и единственото хубаво нещо, което гледахме и което показваше нормална игра, нормални човешки отношения, ще бъде спряно. Позор! Гледайте си се сами!", гневят се зрителките.