Цеца Величкович не може да повярва, че в България съществува такъв човек!

Красвицата Цеца Величкович - Ражнатович получи възможно най-приятната изненада след концерта си в София, научи Kliuki.bg. Стана ясно, че съществува българин, който я обожава в буквалния смисъл. Виктор харесва всичко в сръбската певица и най-голямото доказателство за това е неговата любов към музиката й в продължение на вече над 30 години.

"От съвсем малък слушам Цеца. Запалих се по нея случайно, но в последствие всичко се превърна в начин на живот. Не съм изпускал нейно появяване в българските медии, независимо печатни ли са, електронни или някакви други. Следя я навсякъде и дори се информирам за Цеца и от чужди издания." - споделя Виктор пред Balkanika Music Television.

[caption id="attachment_329308" align="alignright" width="300" class=" "]Виктор най-после успя да се порадва на Цеца Величкович отблизо Виктор най-после успя да се порадва на Цеца Величкович отблизо[/caption]

Всъщност главната причина Цеца Величкович да се разплаче след концерта си в България се състои в жеста на Виктор, за който тя чак сега узнава. Оказва се, че българският й фен има абсолютно всички албуми на своята любима певица, като някои от тях ги има по няколко пъти. Първите й са във вид на грамофонни плочи, а самата Цеца признава, че стартовият й албум даже тя вече го няма в себе си. Виктор обаче не пропусна да трогне певицата, подарявайки й страхотната си колекция, а в знак на благодарност сръбкинята го обсипа с множество автографи, които той сигурно ще пази до края на дните си.

"Не мога да повярвам, че имате такъв прекрасен мой почитател. Пазете си го, защото подобни музикални фенове вече са рядкост. Просто нямам думи да изкажа своята огромна благодарност към него." - споделя през сълзи Цеца Величкович.

Любовта на Виктор към сръбската певица е наистина нещо необятно. Неговото колекциониране започва като детска игра, но в последствие прераства в нещо много по-огромно. Жестът му към нея след концерта действително доказа, че той е истински в чувствата си към тази певица.