Какво им става на тези мъже, откачиха ли?! Драпат да се чувстват млади като опъват по-млади жени... Тези коментари са на близки до манекенката Маги Сидерова, за която всички се чудеха защо е развила тежка зависимост към пластичните операции.

Е, причината вече е ясна - мъжът й Георги Сидеров я замени с по-млада любовница, а Маги полудя от мъка и се зае да "тормози" лицето си с всевъзможни уж разкрасяващи процедури. Които обаче са с обратен знак. Моделката явно не вижда и не разбира, че с всяка следваща процедура физиономията й заприличва все повече на мъжка - еле пък с дебелите рунтави вежди, с които се появи наскоро.

Потребители я сравниха откровено с орангутан, което е адски грубо и просташко, но е индикация, че Сидерова категорично върви в грешната посока. Тя е на 50 години и явно иска да се чувства млада, красива и желана, но сама си пречи.

А мъжът й... мъжът й преди месеци си паднал по незнайна гърла, по-млада от Маги, с която завъртял бурна авантюра. Сидерова разбрала от "услужливи" познати и последвал скандал, после втори шанс от нейна страна, но след седмици разбрала, че Георги още се среща с въпросната.

Към днешна дата Георги Сидеров и Маги Сидерова са разделени, но тя тайничко се надявала да му омръзне от новото завоевание и да почука отново на вратата й.

Източник: Crimesbg.com