Софи Маринова претърпя  промяна във визията си и се завъртя на 180 градуса,. Показа нова прическа с буйни къдрици, която  в момента е хит във фризьорските салони.

Част от последователите й се възхищават, а други я сравниха с овца. Певицата показа самочувствие с кръшни танци и размяташе коси, точно като красива амазонка. Не можем да отречем обаче, че прическата я подмладява. Косата й е буйна чак до кръста. Цял куп похвали получи любимката на публиката за смелата промяна.

"Прекрасна си, наистина много ти отива", "Уникална. Къдрава по-секси", "Софче, с тази прическа си 20 години по-млада, топ!", гласят само част от коментарите на верните ѝ фенове. Признаваме, че сме изненадани от промяната, но определено ѝ подхожда и се надяваме, че ще задържи тази визия.

Наскоро Софи се изцепи така, че изби  рибата. Тя не спира да се хвали с това, че е на 48, а изглежда на 20. Като обяснение за това ромската перла казва, че обича да прави секс и да танцува. Тя дори  не ходи на фитнес. Обича да си хапва мазна храна.  Маринова има силикон в бюста и филъри в лицето.

 

Източник: hotnews.bg