Теди Кацарова реши да покаже, че е с широки възгледи, въпреки мнението на голяма част от народа, в това число и Волен Сидеров!

Твърде ниско падна Теди Кацарова. Тя толкова го е закъсала за пари, че ще пее на "София Прайд" след два дни, разбра Kliuki.bg. Това е парад на хора с различни интереси спрямо предпочитанията си в леглото. Подобни паради станаха традиция в много държави из Европа, но в България от години има сериозно недоволство от публичните изяви на тези хора. Теди обаче ще вземе участие в коцерта по случай този парад, тъй като била разкрепостена в мисленето си, както пише ПИК. Истината обаче е, че тя е много зле с финансите си и вече приема абсолютно всякакви ангажименти.

[caption id="attachment_318141" align="aligncenter" width="300"]Теди Кацарова намери начин да вбеси Волен Сидеров Теди Кацарова намери начин да вбеси Волен Сидеров[/caption]

"Тези паради са недопустими. Трябва да сме толерантни, но защо ни навират убежденията си пред лицето. Все едно аз да изляза на парад, че съм нормален. Що за безумие?!" - гневи се един от българите в интернет форумите.

Сред най-големите врагове на "София Прайд" по принцип е Волен Сидеров, който и тази година не пропусна да се вбеси на парада. Според слуховете мнението му за Теди Кацарова се е влошило изцяло в момента, в който узнал за нейното участие в събота. Той дори се заканил, че ще пусне в действие връзките си и Теди повече нямало да види участие никъде.