Саня и Ники Илиев до днес бяха считани за едва ли не най-идеалната двойка, но уви!

Красивите актьори Саня и Ники Илиев до днес се считаха за може би най-перфектното семейство в страната. Млади, талантливи, влюбени, красиви... Да, но уви! Нещата между тях далеч не са розови, разсазват близки до бившия манекен Ники Илиев, който от известно време се е отдал изцяло на режисурата.

Режисура, която се оказа, че му носи повече загуби, отколкото позитиви. Ники Илиев е изпаднал във финансов колапс, тъй като вложил страшно много средства в последния си филм "Чужденецът". Лентата обаче не предизвикала очаквания от него ефект и в момента той няма как да избие вложенията си, за да се захване с нови проекти.

[caption id="attachment_312459" align="alignright" width="300"]Ники Илиев далеч не е перфектният съпруг, какъвто изглежда Ники Илиев далеч не е перфектният съпруг, какъвто изглежда[/caption]

И точно тук започнали проблемите между него и Саня. Съпругата на Ники Илиев отдавна мечтае двамата да си имат наследник, но мъжът й не искал и да чуе. Ники Илиев мислил само за работа и как да спечели пари. И накрая заявил на Саня, че тя трябва да влезе като участник в шоуто "Денсинг старс", твърдят свидетели на изблиците на Ники Илиев.

"Саня танцува божествено, но и през ум не й беше минавало да участва в подобен формат. Тя първоначално отказа на Ники, но той не може да губи. Вдигна й страшен скандал и, за да няма разправии в дома й, Саня се съгласи. Всички ги гледат като едва ли не идеалната двойка от приказките, но изобщо не е така. Саня е лудо влюбена и гледа да угажда във всичко на Ники. Той използва това обаче и с времето става все по-нетърпим", разкриват близки до младото семейство източници.

Саня обаче не можела да обели и дума, за да се възпротиви на Ники Илиев, защото го ревнувала бясно. А знаела, че в мига, в който той пожелае, пред вратата му чакат цял отбор кандидатки, които с радост биха заели мястото й. И точно затова търпи всичко, което Ники Илиев поиска от нея.