Максим Стависки превърна живота на Албена Денкова в истински ад!

Въпреки че е световен шампион, за болшинството от българите фигуристът Максим Стависки е убиец. Той отне два човешки живота и не по случайност, а защото реши да шофира в нетрезво състояние. Подобна безотговорност българите отказват да простят вече толкова години след адската катастрофа. Освен нея обаче, Максим Стависки предизвика и друга - в живота на приятелката му Албена Денкова.

Албена Денкова участва в шоуто "Денсинг старс" само, за да опита да промени отношението на България към нея и Максим Стависки и по свой си начин да поиска прошка от нацията. Не е ясно дали ще успее, но самата тя разкри, че след катастрофата на Максим Стависки, животът й се превърнал в истински ад.

[caption id="attachment_312173" align="alignright" width="300"]Максим Стависки има да изкупува вината си не само пред България, но и пред Албена Максим Стависки има да изкупува вината си не само пред България, но и пред Албена[/caption]

Албена Денкова разкри, че е изгубила много, прекалено много от старите си приятели, които обвинявали нея за катастрофата. "Да, всички са настроени против Максим Стависки и е нормално да го обвиняват. Но Албена Денкова получи също толкова многобройни нападки, сякаш тя е шофирала автомобила и тя е предизвикала ужаса. Приятели и близки се отдръпнаха от нея, а това я нарани страшно много. Само тя си знае какво преживя през всичкото това време", разкриват близки на шампионката по фигурно пързаляне.

Те са убедени, че Максим Стависки е съсипал живота й не само заради безотговорното си поведение, но и с това, че вместо да се кротне, на няколко пъти след катастрофата си е позволявал да й изневерява и да я лъже с различни жени.

А Албена Денкова е била плътно до него през цялото време, без значение дали това ще я съсипе и как ще й се отрази на общуването с хората. "Най-лесното беше да го изостави, камо ли след изневерите му. Но тя остана и доказа, че е голям човек. Друг е въпросът дали Максим Стависки го заслужава или не", коментират свидетели на драмата на Албена Денкова.