Меко казано нетипично е поведението на Анита Димитрова и брат й, като това не е само наше мнение, а се оказа споделено от множество хора в нета. Преди дни прясно омъжената госпожа Стемпер се върна от медения си месец с американеца Ник Стемпер, за да придружи брат си на абитуриентския му бал. Но не като част от семейството, както подобава, а като негова дама.

Самата Анита обяви това с гордост и разказа, че още преди три лета братчето й заявило, че иска тя да му бъде дамата за бала. Поведение, което е всичко друго, но не и обичайно при кръвни брат и сестра. Това направи впечатление на потребителите, които не спестиха мнението си.

"Да прощавате, но тая работа е бая извратена, или ако трябва да сме политкоректни, ще я наречем "новото модерно". Ай, стига бе! Сестра ти твоя дама, верно ли?! А и как това момченце преди три години е знаело, че няма да си намери гадже, както подобава и то да му е дама?!", коментират в нета.

Реално хората са прави, тъй като би следвало Даниел, както е името му, да отиде на бала си с приятелка, а ако няма такава, да си влезе сам - бол момчета го правят. Но явно връзката със сестра му е специална, както самата Анита я определя, дано да не премине към вредните за самия него.

"Ако толкова се възхищава от кака си, това може да му попречи за реалните връзки с момичета занапред", коментират потребители.

Източник: Crimesbg.com