Маги Халваджиян е известен с това, че обича своите приятели, но ако някой от тях го предаде, той моментално го изтрива от живота си. "Може да ми е гадно, може да ме боли, но не - този човек не съществува повече", повтарял е неведнъж арменецът, а пример за това бяха провалените му отношения с Наталия Симеонова навремето.

"Това не е оправдание!" - Маги Халваджиян бесен на Рачков, че не уважи РД на Кремена! (виж още + СНИМКИ)

Дано сега не се случи същото и с Димитър Рачков, който удари Магърдич там, където му е слабото място - жена му Кремена. Кремена Халваджиян чукна 54 преди дни и направи див купон, на който дойдоха всичките им приятели. Всички, без редовния там - Рачков.

"Това не е оправдание!" - Маги Халваджиян бесен на Рачков, че не уважи РД на Кремена! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

Нелепа е причината, която Митето изтъкнал на Маги и тя е, че вече е без гадже, с Анита се разделиха и не искал да бъде сам на партито. При все, че ще гледа бившата си Мария Игнатова да се лензи с мъжа си Нойзи. Действително Мария и Нойзи бяха там, както и Гала и Стефан Николов, както Геро и много други.

"Това не е оправдание!" - Маги Халваджиян бесен на Рачков, че не уважи РД на Кремена! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 3

Рачков обаче се запънал, с което натъжил и обидил Кремена и разгневил мъжа й. "Това не е оправдание, това са детинщини. Защо най-после не вземеш да се стегнеш в тоя живот?!", ядосал му се Халваджиян, разкриват близки до него източници.