След като Димитър Рачков й би шута и я прати в девета глуха, младата Анита Димитрова се сети, че трябва да работи, ако иска да яде. И при все, че докато беше с Митето, се говореше колко харесвала работата си в банка, много бързо избяга оттам. За да се отдаде с цялата си страст на брокерството във фирма за недвижими имоти.

Даже награда взе нашето момиче наскоро, нищо, че е на работата едва от няколко месеца. А и как да не вземе награда, ако работи в този вид, в който се появи на това толкова официално събитие - по сутиен. Да, да, сами виждате снимката - черен панталон, наметнато сакенце, а под сакенцето дантелен черен сутиен.

Това може, това прави: Анита на Рачков работи по... сутиен! (ето как начинаещата брокерка показва къщи на купувачите - СНИМКИ)

Сега - може Анита да е дала куп пари и да е лягала под ножа за нови моцарели, но пък и не бива да ги показва навсякъде, още по-малко на делово събитие или на работа. Някак просташко и дори селско е.

"Тази била брокерка. Че как няма да е брокерка и да е добра в продажбите, ако на богатите си клиенти им показва спалните в къщите, облечена или по-скоро съблечена по този начин", смигват потребители в нета.

Знаем, че Димитрова прие тежко факта, че е зарязана от Рачков, който направи името й известно и дори изтри всичките си спомени с него. И как иначе, след като е отлично наясно, че след още месец (максимум) никой няма да се сеща за нея.

Източник: Уикенд